BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 7 October 2013

Malaysia --> Beijing

 

Assalammualaikum....
Hai... dah lama tak update blog..

Okay sekarang Ena dah sampai dekat Beijing. Flight 2 / 10 hari tu. pukul 6.10p.m.
Sampai Beijing 3 /10 12.20a.m... Tapi sampai U pukul 3....

Naik teksi dengan akak senior. Kak syasya. Cantik. Senior last year untuk sem nie. Uuuuuuu... Dah last year dah. Kita nie hah baru nak start first year! sangat sedih. Haha....

Naik teksi je kena 235yuan. Gile tak gile.. orang lain naik teksi kena 120 yuan je. Dah bergaduh dengan pakcik teksi tu.. Agak lama jugaklah. Lepas tu dia bagi 150 yuan je....

Dengan kegembiraan sebab dapat gaduh dengan pakcik tu kiterang pun pergi lah Bailou nah cheak in... Cheak in kena bayar 400yuan.. Lagi giler!!

Aku dah memang syak aku tak ada duit dalam bank... tengok-tengok ada 0.00 yuan. Hampir menangis dekat situ. dia kata tak ada duit tak leyh masuk. Suka hati je dia.

Last last kak syasya yang bayarkan. Terima kasih kak Syasya.. nanti nana bayar balik ye... :) heee....
Then duduk lah satu bilik dengan kak Syasya.. Untuk 2 hari... Sempat pergi bank tukar duit... makan pun makan roti je...
Sekarang kak syasya duduk bilik dia balik.. dekat tingkat satu. Ena still duduk bilik hari tu tapi dengan senior second year... Kak Anis... sebab nanti nak duduk dengan Shalla dekat tingkat 3....

Eh! Dulu duduk dekat tingkat 4 kenapa turun tingkat 3?

Haaa.... panjang ceritanya.. Nanti lah Ena cerita.. TAPI bukan tulis lah.. Not in mood nak tulis pasal kenapa tukar-tukar bilik sekarang nie. Nak tahu boleh call or whatsapp tanye ye.. haha....

Itu sahaja... Tunggu sebentar...
Ena nak update story....
Jangan lupa click next story kay....
 :)

Have a nice days u'oulssss!!!

0 comments: