BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 14 July 2013

Nukilan SAHABAT

Assalammualaikum... sorry for no header in this update... just update from phone..

Bila duduk dekat rumah.. tak ada kerja.. tiba-tiba terfikir kawan-kawan.. Stalk facebook sorang-sorang...

YA ALLAH...!
hati rasa sakit... sebab apa? cemburu....
Yes! cemburu...
sebab mereka dah ada kawan baru... the moment when ada yang dah tak tegur kita... kita message.. kita call tak angkat...

Tiba-tiba terfikir.... Ada salah kita ke...? The moment when the person yang aku share masalah aku... yang aku cerita apa semua... even orang pertama yang tahu apa-apa... sekarang dah tak contact...

sorry aku tak pandai berkata-kata...

Ini untuk kau... seorang sahabat...

AKU CUBA GUNAKAN SEGALA KEKUATAN AKU UNTUK TULIS BLOG NIE... DENGAN AIR MATA..

Untuk ROHAZALINA...

Ra... maafkan aku... aku tahu aku bukan kawan yang baik.... aku jahat... aku tak sebaik korang.. rindu ra.. rindu.... aku selalu tengok rumah kau.. aku nak pergi.. tapi aku.belum ada kekuatan untuk pergi dekat sana... insyaallah nanti aku singgah rumah kau.. maafkan aku.. aku rindu kenangan kita... aku rindu kita... aku rindu semuanya.....

Untuk NORAMELINA

Mey... aku tahu salah aku.. sampai bila-bilapun kau takkan maafkan aku... aku cuma nak amik berat pasal kau... tapi aku tahu aku salah.. cara aku tu... aku minta maaf sgt2.. Biarlah orang nak cakap apa... aku tahu aku tak malu untuk meminta maaf...
maafkan aku... aku rindu kau....

Untuk AMIRA HAZIQAH

Walaupun kita kenal sekejap je tapi banyak kenangan kita... shasha minta maaf sebab dah buat myra takut... kite sendiri pun tak tahu yang kita akan hilang myra... terima kasih untuk kenangan yang indah...

Untuk IZZAT SHAH

Kau janji dengan aku kau akan selalu datang jenguk aku... tapi mana kau? mana janji kau... kau datang last darjah 6.. pastu kita dah x jumpa.. aku datang pandamaran.. kau tak ada.. kau xnak jumpa aku.. sekarang kita dah 19 tahun izzat.. aku tahu janji budak-budak umur 3-4 tahun mana ada guna... aku cuma nak cakap terima kasih sebab selalu backup aku masa dulu... and sanggup pindah sekali dengan aku.... *kebetulan sebenarnya*

Untuk NAZRIN , RIZAL , IRFAN , DAN

aku tak tahu apa salah aku.. mungkin korang terlalu busy... and xde masa.. sorry kalau aku mengangu korang... atau mungkin aku terlalu fikir..memang lah kan.. aku perempuan.. korang lelaki... xboleh rapat.. semua pun macam dah berpunya... tapi aku rasa sedih jugak.. lagi-lagi naz.. weyh kau tahukan naz? x.. x.. x.. aku tahu kau tak tahu.. xpe lah.. aku just nak cakap terima kasih... thanks for everythings.. terima kasih sebab selalu dengar masalah aku or apa yang aku membebel... rizal terima kasih sebab selalu dengar aku menangis... Irfan.. :'( bila nak buli aku lagi? haha... Dan.. thanks for nasihat... thanks korang... maafkan semua salah aku kat korang..

UNTUK KAWAN-KAWAN SERTA SAHABAT YANG LAIN...

maaf kalau tak x sebut.. ini tentang kawan-kawan yang kita ada masalah sikit dengan mereka.. haha..... awak semua thanks sebab masih ada dengan kita.... sayang awak... *boboy jangan nak terasa  sangat namamu tak dimention...* haha...

maybe akan ada yang kata "terhegeh-hegeh.. but i just ingore it.. and one more things... ajal kita tak tahu bila.. asal sempat kita cakap lah... kalau tak nanti menyesal... minta maaf dengan manusia adalah urusan kita sendiri... bukan melalui Allah..

0 comments: