BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 3 July 2013

I was born HERE

Who's know..... The moment when I really don't like this school.... But I need to stay at here.... Make my life Change!!
 

SEKOLAH MENENGAH TEKNIK KLANG
 
I still remember my first day at here.... wow... For my first impression "Bapak lah.. Besar giler sekolah nie" haha...
 
Teknik Klang had thought me a lot . Teach me how to be a good person..
Teach me how to manage my daily life...
 
Here I found my best ever friends...
Diela, Lisa, Haja, Ieka, Syai, Meen, Niq, Jas, and Yana..
 
so, the story start.......................................
 
FORM 4
 
 
kenal dengan mereka-mereka di Dahlia 2... Kenangan time form 4 yang paling tak dapat nak lupakan lah... bila time apa-apa masalah mesti nama dorm yang naik.... But seronok.... kena bahan dengan form 5.... kena denda.. duduk dekat dalam dorm exco.. hanfone kena rampas..... Maggie pun form 5 nak amik.. haha.... time form 4 memang nakal lah.... pakai boxer jalan sana sini..... kena kacau dengan aspura.. and banyak lagi.... mula-mula rasa macam
"weyh! nie sekolah ke neraka!"
haha.... but dah beberapa bulan rasa seronok pulak main keja-keja dengan exco. main bahan-bahan.... time nie baru kenal sahabat sejati.. yang mana susah senang bersama.. sorang buat hal.. semua kena... best.. semua backup..... sangat-sangat best...!!
 
FORM 5
 
time form 5 sangat sibuk dengan netball.... peringat daerah dapat naib johan.... pergi KAT antara negeri jadi johan.. and kena wakil Selangor untuk lawan peringat kebangsaan.... dekat Pahang...
terlalu busy dengan netball sampai kadang-kadang tertinggal pelajaran... but I'm glad sebab dapat masuk kelas Berlian... budak-budak dalam tu semua membantu... thanks a lot to Naz.. my math teacher.. yang tak pernah jemu mengajar math.. siang dan malam.. haha.. dan juga pp... and one time bila pp kite dapat lagi tinggi dari dia.. and dia punya akdp lagi tinggi dari kita.. bergaduh sakan lah dalam kelas. haha.... lepas pertengahan tahun baru focus dengan study.. dengan tugas pengawas lagi.. jaga asrama lagi.. but memang.. kenangan duduk asrama time sekolah nie sangat best.. tak sama macam kita dah masuk u...
duduk pulak satu dorm dengan pangkat-pangkat tertinggi.. macam tak percaya je... haha.. but sangat best..!!
 
Kat sini jumpa kawan yang sebenar.. yang ada masa susah and senang.. and dalam masa yang sama kenal kawan yang sebenarnya adalah musuh... tak ada yang dapat gantikan mereka dengan orang lain.... yang baru langsung tak sama macam mereka....
 
I miss TEKNIK KLANG so much...
 

 





This is me... that why I said Teknik Klang make my life change..!!

0 comments: