BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 24 June 2013

cerita finger tag

Teringat bila start kenal roy and parithy dekat sistem terbaru sekolah teknik klang (pada masa itu lah)
form 5 memang saje je bagi kerja yang susah-susah dekat aku... haisshhh... time dorang nak tag... saje je bising-bising dekat situ... main tolak-tolak lah... xnak tag lah.. ramai lah.. mula lah ramai yang jeling-jeling... :)
jari x boleh bace salahkan finger tag... ape kebenda lahai... haha.... but best... kiterang kering je... aku, niq, roy... buat-buat x dengar...
pagi-pagi keluar awal.... x payah dengar exco membebel.... xpayah kena kemas dorm kalau kotor lah.. haha.... best! soryy dormmate! katil kite dah kemas rapi kan? hehe....
time form5.. macam biase... keluar awal... pergi kantin... beli nasi lemak ayam atau nasi paru..... makan... sebab time rehat budak-budak ramai... habis nasi semua nanti.. yang paling penting mesti sambal lebih.... hohohi...
time ade pra pengawas.. tasha bawah kiterang... haa.. time tuu amjad staf baru.... kiterang plan nak kena kan tasha... but betul-betul pulak..  kesian budak tuu kena marah.. kenangan dik oii..... nanti kau buat lah kat junior... (kau pun dah habis spm)
memang syok kerja SFG nie..... dapat sijil penghargaan.. suka hati kiterang je nak bukak cepat ke.. lambat ke.... masuk perhimpunan lambat... kadang-kadang x masuk pun perhimpunan...
Rapat dengan penolong-penolong kanan... asyik kena backup je.... maaf cikgu... harap kami dah lakukan tugas dengan baik untuk pegang kehadiran pelajar SEKOLAH MENENGAH TEKNIK KLANG... :)
inilah cerita SISTEM FINGER TAG...
谢谢你们。
xoxo

0 comments: