BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 5 January 2013

Menangisku kerana Mu Ya Allah..


Bismillahhirahmanirahim..... hari ini tetap 12.00 am 5 Januari... :) Alhamdulillah..... masih diberikan nafas oleh Allah SWT.... hari ini erna taknak buat entry panjang-panjang.... erna tahu.. sekarang kalau orang bukak YOUTUBE, dia kan tengok cerita apa, Maharaja lawak mega, K-pop, Korean drama, chinese drama or pape lah yang korang selalu bukak..*note untuk diri sendiri jugak* Jarang sekali tengok pasal Islam.. Agama kita.. so hari nie erna nak share beberapa video yang erna suka.. sebak dada tengok video-video nie... semoga Allah merahmati apa yang kita lakukan... Jazakillah...


 
 
 
saya minta maaf kepada Admin video-video ini.. minta dicopy video ini untuk menjadi entry blog saya.... terima kasih...... :)

0 comments: