BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 25 January 2013

Hari ini bosan...


     Alhamdulillah... dah seminggu dekat Malaysia.. and sekarang baru ada mood nak update blog...
terlupa yang ada blog sebenarnya. haha.. benggong giler...

     Apa perasaan balik Malaysia.? of course lah gembira.. dapat jumpa family semua.. haha... hurm... pandang je mama and abah, terus jatuh air mata nie hah.. haha... nampak tak sayangnya dekat mereka..

     sepanjang dah seminggu lebih balik nie... hari-hari aku keluar je.. haha.. ikmal ada.. bawak je aku pergi mana.. dia tak pernah mengeluh pun bila aku ajak pergi sana, pergi sini.. and the best is dia tak ada nak marah-marah like usuall.. haha... hope ini berkekalan..

     sampai sini je lah... bye...!!

 this picture taken by ikmal.. dekat rumah fana... masa hari raya tahun lepas....
 
nie gambar masa opah ikmal belanja makan nasi arab dekat area rumah acu.. dari kiri yang pakai tudung biru tu eisya, acu, me*ofcourse* mama ikmal. yang bawah anak acu tu tak tahu lah nama dia.. and irfan my love.. :)
 
this is the picture dari hari pertama we hang out together... at Aeon Bukit Tinggi.. :)

0 comments: