BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 31 December 2012

Last Day of The Year 2012



     Alhamdulillah..... akhirnya sampai sudah hari yang terakhir dalam tahun 2012.. tiba-tiba rasa macam menghargai gila hari terakhir nie.. sedih... dah tak sekolah... duduk jauh dari family.. sambut new year dengan kawan-kawan di negara orang nie.. tak tahu lah apa perasaan nya...

     Actually, quite funny when i refesh balik pasal kiamat.... sesungguhnya, perkara itu akan berlaku tetapi kita tidak tahu bila..... i ask my teacher.. qu laoshi.. "laoshi.. do you fear with 'kiamat'?" and he said 'no'.. :) he show us a picture.... picture untuk kita tengok esok suhu berapa berapa tu.. 22,12,2012 is the end of the year.. and 23.12.2012 no application.. hang! :) tak tahu lah.... :) *ohh my english!*
    
     Kalau dulu dekat rumah time macam nie, mama dah bising-bising dah.. nak keluar.. nak tengok firework... haaa.. rindu yer.. sekarang pukul 9.25 macam beijing(sama je macam Malaysia).. dekat
tak tahu lah ada aktiviti apa.. tapi tak best lah kalau tak ada aktiviti... lagi pun kan new year.. lagi pun orang dari serata dunia ada dekat U nie.. takkan lah no country will show how their celebrate a new year eve.?? kalau kat Malaysia tu dah jerit-jerit dah.. then ada budak-budak yang akan meronda ronda naik motor...ada yang bawak bendera Malaysia yang aku sendiri pun tak tahu apa function yer.... haha...  dan dengar lah hon lori dan kereta-kereta dekat Tanjung Harapan tu... rindunyaa!!!
kalau dulu time new year orang mesti wish guna mcg... haaa.. banyak gila msg new year dapat.. tapi sekarang duduk dekat oversea.. sepotong ayat new year pon tak dapat.. haaa.. masing-masing terlalu busy dengan teknologi yang lagi maju, macam facebook, twitter, instragram, myspace or lain-lain... sekali post, semua orang boleh baca.. tak keluar duet.. jimat kredit..haha.. terlalu maju dunia ini....
Dikesempatan ini, nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU UNTUK SEMUA WARGA MALAYSIA... Semoga negara kita terus maju.. dan untuk family.... semoga tahun ini tahun yang baik bagi kita semua..
ofcourse ada special words for my dear Muhammad Ikmal Aindallah.. i hope this year will be better then last year... i hope Allah SWT will bless what ever we do.. i love you so much..!!! :)
and now.... all peeepppsss.. habiskan buku kira-kira kita... seimbangkan segalanya.. hantar ke memory because we will open a new book in a few hours soon....
SEMOGA ALLAH MEMBERKATI SEGALANYA YANG TELAH BERLAKU DAN AKAN BERLAKU..... :)
 here a few picture before 2013.. Happy new year peepss.. :)


 

 
 
my lover.. MUHAMMAD IKMAL AINDALLAH... For ever love... :)
exam time.... and then MALAYSIA! HERE WE ARE!!
nitez all :)
 

0 comments: