BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 22 November 2012

Setiap hari yang bermasalah... :)


     Sejak kebelakangan ini ada banyak masalah.. tapi tau lah kenapa... mungkin dugaan Allah untuk kuatkan aku dekat sini... :) tak apa lah.... sebenarnya tak ada apa nak cerita.. tapi saja je nak update blog.. rasa bosan pulak.. tak tau nak buat apa.... haha.. :)

     Kemarin aku baru dapat kawan aku yang lama.. tapi hari nie dah tak jadi kawan. haha... lepas tak ada siapa lah yang nak dengar cerita aku.. nak dengar aku menagis... nak jadi orang lain.. dengar aku membebel....

     Salah aku jugak.. tak baik buat orang macam tu.. hati aku dia boleh jaga.. hati dia aku tak jaga pun.. dengar je masalah aku.. time dia ada masalah aku buat tak tahu.. bukan buat tak tahu.. tapi aku takut masalah jadi lagi besar...

     mungkin perkataan FRIENDS FOR EVER tu akan kekal.. tak apa lah.... :)

    Tuk kawan aku... aku minta maaf sebab aku tak dengar masalah kau bila kau ada masalah. sory sebab susahkan kau dengan masalah aku.. aku minta maaf sebab selalu bebankan kau.. aku tahu kau mesti sakit hati kat bila dengar je masalah aku.. tak dengar lah lepas nie aku membebel dekat kau... tak boleh lah lepas nie kita nyanyi sama-sama..

     Terima kasih cuz selalu ada dengan aku tak kira apa pun situasi aku.... semoga kesabaran kau terbalas.. dan semoga Allah selalu berada disamping mu wahai sahabatku...:)

    Just keep in touch without seen.. :)
 
Bermula difacebook you im..
i dulu tak tahu malu
i malas nak layan
so i buat tak tahu..
 
you terus cuba dan mencuba
sehingga i jatuh cinta
gatalnya diri you
membuat i terjatuh
 
bila kita dah start mengada
kita selalu keluar sama
borak panjang-panjang
makan dan tengok wayang
 
sikit-sikit je i merajuk
you selalu sabar pujuk
tapi sebenarnya i cuma test you saja....

:P just sampai disini kisahnya.. :)

writen for you my friend.. <3


0 comments: