BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 3 August 2012

Assalammualaikum...

this story about uitm segamat.. my story about my life at campuss johor...

DATE: 2 JUNE 2012
TIME: 7.30 A.M.


mls nak cerite byk.. tgk je lah video nie..:) thx for Abg Haikal:)

video

My friend's

Assalammualaikum..




al kisah... haha.. aku ada satu team.. name die.. omt teamz.. hah.. nak tau spe je ahli2 yer...?
nie hah...


~SITI ROHAZALINA
~SHAZRUL AFIQ
~ASYRAF
~RIFDIE AIMAN
~FIKRI AZFAR


haha.. dulu ramai.. tapi tah mcm mne tah.. hurm..
kitewang knl mse form 1.. tu pon sebab balik same2 kowt dari sekolah..
lepas tuu tah mcm mne bleyh rapat.. smpai terwujudyer teamz nie.. kiterang mmg akan kwn smpai bile2 .... dah mcm satu family kowt.. smue ktewang buat sme2 dlu... skrg je mcm dah tak.. yelah.. smue dah besar.. dah smbg beljar kat tmpt laen... tu lah.. haha. tapi insyaallah.. persahabatan ini tak akan berhenti... tak nak lah pisang berbuah kali ke 2. hehe.. somege kekal persahabatan kite ni...sampai bile2...



permulaan semula!

Assalammualaikum..

blog nie dah lame dah aku buat.. tapi baru sekarang nak hidupkan balik.. tak de lah.. penad lah nak tulis dekat buku je. dah banyak dah buku yang aku dah tulis.. sinie sikit sne sikit.. last2 aku pon tak tau kat mne tmpt yg aku tulis.. so.. tetibe teringatkan blog nie.. ye lah.. dulu org semue nak pakai blog.. upload psl blog. nak orang bace.. skrang.. twitter pulak.. blog dah mcm ketinggalan zaman.. haha.. tak kisah lah.. lepas nie aku nak cerite pape kat blog nie.. bia lah tak membazir pokok nak beli buku byk2.. hehe. buat habis dakwat je..:)

ok lah..

see you in the next post!
<3